Een dag uit het leven van een reizende verpleegster - NurseJournal (2023)

door

Geschreven door Gayle Morris Klik om de volledige biografie te lezen Bijdragende schrijver

Gayle Morris, BSN, MSN heeft meer dan twee decennia verpleegkundige praktijk met een klinische focus op revalidatiegeneeskunde. Ze heeft gedurende haar hele carrière gepubliceerd en gedoceerd. Morris richtte Indiana's eerste conferentie voor onderwijzers op, gericht op de media ...

Lees meer over onzeredactioneel proces.

Gepubliceerd op 10 februari 2023

Bent u geïnteresseerd in wat een reisverpleegkundige op een doorsnee dag doet? Duik in wat je kunt verwachten en de voor- en nadelen van een reisverpleegkundige.

Een dag uit het leven van een reizende verpleegster - NurseJournal (2)Krediet: FatCamera / Getty Images

Een dag uit het leven van een reizende verpleegster - NurseJournal (3)Krediet: FatCamera / Getty Images

 • Reisverpleegsters leven een avontuurlijk leven, maar de levensstijl is slechts voor sommigen weggelegd. Het kan een uitdaging zijn om snel echte relaties te ontwikkelen, wat vaak tot eenzaamheid leidt.
 • Van reizende verpleegkundigen wordt verwacht dat ze ervaren zijn in hun vakgebied en in staat zijn om veel van dezelfde taken uit te voeren als hun fulltime collega's.
 • Reisverpleegkundigen kunnen vrij nemen om familie te bezoeken of tussen opdrachten door te reizen.

Ben je nieuwsgierig om reisverpleegkundige te worden? Hoewel je houdt van wat je doet, ben je misschien klaar voor een uitdaging. Voordat je halsoverkop in een opdracht van 13 weken weg van huis springt, is het belangrijk op te merken dat reisverpleging niet voor iedereen is weggelegd.

Het kan een uitdaging zijn om echte relaties aan te gaan terwijl je van stad naar stad reist, waardoor je een hecht ondersteuningssysteem nodig hebt.

Ontdek wat een reisverpleegster op een typische dag doet en de voor- en nadelen van reisverpleegkundige worden.

Wat doet een reisverpleegkundige op een typische dag?

We spraken met tweereis verpleegstersom te horen over hun ervaringen en om advies te vragen voor onze lezers. Ashley Bryant is een drukke reisverpleegster op een cardiale stepdown-afdeling. Ze houdt van haar reisopdrachten en de kameraadschap die ze deelt met verpleegsters in de VS.

Julia Waller geniet van haar carrière als reisverpleegkundige en van de mogelijkheid om tussen haar opdrachten door enkele weken vrij te nemen om naar huis te gaan en familie en vrienden te bezoeken. Bryant en Waller spraken met ons over hun typische dag op opdracht en de verschillende soorten "eerste dagen" die ze in verschillende ziekenhuizen hebben.

Voorbereiding op de verschuiving

Bryant zegt dat de pandemie haar heeft geleerd hoe belangrijk het is om buiten het ziekenhuis emotioneel, mentaal en fysiek voor zichzelf te zorgen. Voor haar betekent zelfzorg een wandeling maken of genieten van een kopje koffie voordat ze naar de nachtdienst gaat.

"Ik heb gemerkt dat een simpele 30 minuten om me mentaal voor te bereiden voordat ik mijn huis verlaat, een groot verschil maakt in hoe mijn werkdag verloopt", zegt ze.

Waller merkt ook dat tijd besteden voordat ze naar haar werk gaat om voor zichzelf te zorgen, kan helpen om het verloop van de dag te verbeteren. Ze zegt dat koffie en ontbijt essentieel zijn om haar dag te beginnen.

Aangekomen bij de eenheid

Beide verpleegkundigen vertelden ons dat een typische dag op dezelfde manier begint als toen ze fulltime verpleegkundigen waren. Waller heeft ontdekt dat ze het leuk vindt om een ​​wooneenheid te hebben in plaats van deel uit te maken van de vlottende pool.

"Ik voel me beter georganiseerd en heb meer controle over mijn dag als ik een idee heb van de patiëntenpopulatie en de stroom van de afdeling", zegt ze. "Ik merk ook dat het hebben van een thuiseenheid me meer hulp en middelen geeft dan wanneer ik zweef."

Bryant beschrijft een routine die vergelijkbaar is met het starten van de dienst voor een fulltime medewerker. Ze neemt vijf minuten de tijd om de basisinformatie over haar patiënten te leren en ontmoet dan de verpleegster die voor de patiënt zorgde tijdens de laatste dienst aan het bed van de patiënt.

Nadat ze al haar patiënten heeft ontmoet, neemt ze nog eens 20 minuten de tijd om hun grafieken dieper te bekijken, medicatietijden, abnormale resultaten en aanstaande tests op te merken.

Ze zei dat op een perfecte nacht de rest van de dienst wordt besteed aan het toedienen van medicijnen, het helpen van patiënten en het bewaken van hartveranderingen die snel kunnen uitgroeien tot een noodgeval.

Nieuwe opnames van de spoedeisende hulp of een overplaatsing van de intensive care worden in dit drukke schema afgewisseld. Ze erkent dat iedereen een cruciale rol speelt in het succes van de eenheid.

"Het is zo belangrijk dat ik de afdelingssecretarissen, verpleegkundig personeel, milieupersoneel, transporteurs en keukenpersoneel hun 'bloemen' geef. Ik zou echt verloren zijn zonder hen', zegt ze.

De verschuiving beëindigen

Het beëindigen van de dienst lijkt veel op het begin, maar dan in omgekeerde volgorde. Reisverpleegkundigen verzamelen de informatie die nodig is voor de volgende dienst, zorgen ervoor dat ze alle relevante informatie in kaart hebben gebracht en vullen de documentatie in.

Het rapport aan het einde van de dienst verzamelt de details van wat er de afgelopen uren met de patiënt is gebeurd. Het moet informatie bevatten voor de inkomende dienst, zodat de patiëntenzorg naadloos verloopt. Deze informatie omvat medische geschiedenis, medicatie, allergieën, pijnniveau en pijnbeheersing.

Melding aan het bed is een integraal onderdeel van het betrekken van de patiënt, familie en inkomende verpleegkundige, zodat alle partijen hun vragen kunnen beantwoorden en de patiënt actief kan worden betrokken bij hun zorg.

Wat wordt er verwacht van Travel Nurses

Van reisverpleegkundigen wordt verwacht dat ze ervaren zijnin de verpleegkundige zorg en de patiëntenpopulatie waarvoor zij zorgen. Ze hadden hun vaardigheden onder de knie moeten hebben voordat ze op reis gingen.

Je eerste dag op een nieuwe opdracht kan bestaan ​​uit het ophalen van je identificatiebadge en het krijgen van een rondleiding door een eenheid naar een volwaardige oriëntatiedag met je leermeester. Waller zegt dat ze een volledig virtuele eerste dag heeft beleefd sinds het begin van de pandemie.

Ze heeft steeds geconstateerd dat reisverpleegkundigen in het nieuwe ziekenhuis meestal meerdere leermodules moeten volgen, zodat ze bekend zijn met het ziekenhuisbeleid en de procedures. Reisverpleegkundigen kunnen de eerste 1-3 dagen worden gekoppeld aan een verpleegkundige.

Hoewel deze leermeesters hulpbronnen zijn, moeten reizende verpleegsters hun vaardigheden beheersen en zelfstandig werken. Bryant heeft ontdekt dat ze ter oriëntatie vaak 2-3 dagdiensten werkt en daarna wordt vrijgelaten om zelfstandig te werken.

"De andere verpleegsters op de vloer zullen er ALTIJD zijn om je te helpen! Er is nog nooit een tijd geweest dat een collega-verpleegkundige niet bereid was om een ​​vraag te beantwoorden of mij te hulp te komen op nachten dat het lijkt alsof alles in de war raakt!" ze zegt.

De voor- en nadelen van reisverpleging

Delandelijk tekort aan verpleegkundigenheeft reisverpleging een aantrekkelijke carrièreoptie gemaakt voor verpleegkundigen die fulltime of parttime willen werken. Zelfs ziekenhuizen die volledig bemand zijn, kunnen te maken krijgen met seizoensgebonden tekorten of de noodzaak om verpleegkundigen met zwangerschapsverlof te vervangen.

Maar hoewel reisverpleging een spannend avontuur is, is het misschien niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk om de voor- en nadelen van werken als reisverpleegkundige goed te begrijpen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over wat je wilt gaan doen.

Voordelen

 • Avontuurlijke levensstijl

 • Controle over waar en wanneer u werkt

 • Mogelijkheid om het land te zien als een inwoner en niet als een toerist

 • Afwisseling in je loopbaanervaring

 • Hoger salaris en grotere voordelen ter compensatie van reizen buitenshuis

 • Beterprofessioneel verpleegkundig netwerkwanneer u deze relaties kunt onderhouden
 • Betaald om naar nieuwe plaatsen te reizen

 • Gelegenheid om nieuwe vrienden te maken die een leven lang meegaan

 • Meestal geen politiek op de werkvloer

 • Flexibiliteit om enkele weken vrij te nemen tussen opdrachten

 • Ervaring met een geografisch gebied voordat u besluit zich te vestigen

 • Nieuwe levensvaardigheden werken in verschillende situaties, weg van het comfort van thuis

nadelen

 • Onbekende omgevingen consistent

 • Altijd de nieuwe verpleegkundige op de afdeling

 • Minstens 13 aaneengesloten weken van huis

 • Logistiek van reizen voor een lange of korte opdracht

 • Eenzaamheid die probeert om in korte tijd echte relaties op te bouwen

 • Onbekend terrein werken in float units

 • Noodzaak van een "belastingwoning" om te kunnen genieten van de voordelen van belastingvrij geld

 • Behoefte aan meerdere verpleeglicenties bij het oefenen buiten eenverpleegkundige compacte staat
 • Opgezegde contracten

 • Je droomdienst niet draaien

 • Uitdagend om uw belastingen te doen

 • Ingewikkeld papierwerk bij het werken met verschillende bureaus

 • Onvoldoende zorgtoeslag en meestal geen 401k

 • Terugslag van fulltime werknemers over hoge lonen soms

Wat te doen als je niet aan het werk bent

Reisverpleegkundigen vinden vaak dat hun opdracht snel gaat. Voor je het weet is het contract afgelopen en ben je weer op weg naar huis of naar je volgende opdracht. Soms wil de ziekenhuisinstelling uw contract verlengen.

In dit geval laat uw verpleegkundige of de dichtstbijzijnde manager u dit weten. Het is aan jou om te beslissen of je wilt blijven of verder wilt gaan. Bryant merkt op dat een van de beste voordelen van een reisverpleegkundige is om tussen de contracten zo veel of zo weinig tijd vrij te maken als je wilt. Sommige bijvoorbeeldreisverpleegkundigen werken tijdens de feestdagen, terwijl anderen ervoor kiezen om dat niet te doen.

"Ik heb een aantal reizigers ontmoet die de hele vakantieperiode vrij nemen. Het voelt geweldig om drie weken vrij te nemen om naar huis te gaan en familie te bezoeken om jezelf echt een pauze te gunnen", zegt ze.

Dit is een manier waarop reisverpleegkundigen voor hun mentale, fysieke en spirituele gezondheid moeten zorgenburn-out van de verpleegkundige voorkomen. Het geeft hen de kans om verfrist weer aan het werk te gaan en de best mogelijke zorg aan hun patiënten te geven, merkt Bryant op.

Vergeet niet om het meeste uit uw vrije dagen te halen in een andere stad. Tegen de tijd dat ze klaar is met haar opdracht, heeft Waller een lijst met plaatsen die ze moet bezoeken, de beste winkelcentra om te winkelen en een lijst met een aantal restaurants en eetgelegenheden die ze 'moeten bezoeken'.

Maak kennis met onze bijdragers

Een dag uit het leven van een reizende verpleegster - NurseJournal (4)

Ashley Bryant, BSN

Ashley Bryant begon haar carrière in de verpleging in 2019 nadat ze haar BSN had behaald aan de Oakland University in Rochester, Michigan. Haar liefde voor alles wat met het hart te maken heeft, begon op de verpleegschool en was de drijvende kracht achter haar beslissing om zich te specialiseren in progressieve cardiale en medische telemetrieverpleging. Ze begon in 2021 met reisverpleging en heeft zes reiscontracten voltooid in Ohio, Michigan, North Carolina en Californië. Wat Bryant het leukst vindt aan dit seizoen in haar carrière, is dat ze haar liefde voor verpleging kan combineren met reizen en ervaringen opdoen die alleen reisverpleging kan bieden.


Een dag uit het leven van een reizende verpleegster - NurseJournal (5)

Julia Waller, RN

Julia Waller is een geregistreerde verpleegkundige met ervaring in het ziekenhuis en de gezondheidszorg. Ze heeft ook ervaring in diverse informaticasystemen en gezondheidszorgsystemen. Ze volgde het programma voor klinische verpleegkundigen aan de Augusta University, waar ze haar MSN verdiende.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 11/07/2023

Views: 5397

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.