Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (2023)

Als u op zoek bent naar een Fallout 4 beste watermod, biedt deze lijst 13 meest indrukwekkende Fallout 4 watermods waaruit u kunt kiezen. Het is tijd om de smerige en radioactieve wateren van het Gemenebest te transformeren in schoon, helder en realistisch water.

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (1)

Als het gaat om pc-games zoals Skyrim en Fallout 4 die al een tijdje bestaan, is het enige dat ze in leven houdt een DLC of mods. Dankzij de MASSIVE modding-community die deze games hebben, hoeven spelers nooit het gevoel te hebben dat ze steeds dezelfde gameplays doorlopen. Gamers hebben altijd iets nieuws en opwindends om naar uit te kijken, of het nu gaat om een ​​wapenmod, een landschapsmod, een metgezellenmod of nederzettingsmods.

Gezuiverd water in Fallout 4 is een zeldzaamheid. Het is moeilijk om water te vinden dat niet is verontreinigd met straling en gezond is om te drinken en de gezondheid te herstellen. Maar dat zal vanaf nu niet meer het geval zijn, want dankzij de beste Fallout 4-watermod kun je nu overal in Fallout 4 schoon, helder en visueel verbeterd water vinden.

Hieronder hebben we enkele van de beste Fallout 4-watermods aller tijden opgesomd, gerangschikt van de minst populaire tot de meest. Dus laten we ze eens bekijken, zullen we?

Fallout 4 Best Water Mod — 13 onweerstaanbare opties om uit te kiezen

#13Real Water HD voor ENB

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (2)

De Real Water HD voor ENB-mod voegt nieuwe HD-watertexturen toe voor ENB-gebruikers met Alpha Channel Heightmap. Alle nieuwe watertexturen zijn in 2K en laten het water er zeer realistisch uitzien.

Alle watertexturen die door deze mod zijn toegevoegd, zijn compatibel met de Wasteland Water Revival en Clean Water of the Commonwealth mods. Zorg ervoor dat u na installatie "Screen Space Reflection" in de Fallout 4 Launcher inschakelt. De texturen vereisen enbseries v0382 of hoger om te werken.

Download de Real Water HD voor ENB-mod nu voor Fallout 4.

#12Helder water

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (3)

Dankzij de Clear Water-mod, waardoor het water heel helder lijkt, kun je nu onder water kijken en alles heel duidelijk verkennen. De mod voegt twee opties toe; een standaardstralingsoptie en een geen stralingsoptie die u kunt kiezen.

Dus verken vandaag nog de onderwaterwereld en wezens met deze geweldige mod!

Download nu de Clear Water-mod voor Fallout 4.

#11Geen gloeiende waterkoelers meer

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (4)

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt deze mod waterkoelers realistischer door ze minder gloeiend en glanzend te maken. Is het je ooit opgevallen hoe de vanille-waterkoelers in Fallout 4 eruit zien alsof ze op het punt staan ​​licht uit te stralen als de zon? Deze mod verandert dat door ze minder flitsend te maken. Dus als je een mod gebruikt om interieurs donkerder te maken, dan is deze ideaal voor jou.

Download nu de No More Glowing Water Coolers-mod voor Fallout 4.

#10Betere kustgolven - Wilder water

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (5)

Deze mod maakt de kustwateren realistischer door ze wilder en ruwer te laten lijken, precies zoals het hoort. Het voegt in feite Far Harbor-golven toe aan de kustwateren, zodat ze meer ongetemd lijken als ze de rotsen raken.

De mod verandert de kustwateren van Nahant, Salem, The Castle, Atom Cats, Kingsport, Makra Fishpacking, Warwick Homestead, Fort Strong, Libertalia, Spectacle Island, University Point, Bits of Downtown en Around Yangtze.

Download de mod Better Coastal Waves – Wilder Water nu voor Fallout 4.

#9Gehertextureerd water

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (6)

De Retextured Water-mod vervangt de vanille-textuur van water in Fallout 4, zodat het gemakkelijk is om onderscheid te maken tussen vuil en schoon water. Omdat de watertexturen in vanillespel van zo'n slechte kwaliteit zijn, is het moeilijk te bepalen of het schoon of vuil is. Deze mod wil dat veranderen door verbeterde en hoogwaardige texturen voor schoon water toe te voegen. Het kan conflicten veroorzaken met vergelijkbare watermods die de textuur veranderen.

Download nu de Retextured Water-mod voor Fallout 4.

#8Minder vervelende waterregenrimpelingen

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (7)

Wanneer je een mod gebruikt die Fallout-nachten donkerder laat lijken, zoalsDonkerdere nachten, is het je misschien opgevallen hoe het regenwater witte rimpelingen veroorzaakt op zwart water. Het ziet er nogal onnatuurlijk uit. Maar dankzij deze mod zal het niet meer!

De Less Annoying Water Rain Ripples-mod verandert dat door de regenwaterrimpels donker te laten lijken, net als de regenachtige nachten. Hoewel het misschien een minimale verandering lijkt, maakt het een enorm verschil en zorgt het ervoor dat je niet wordt afgeleid in het spel.

Bekijk de voor en na screenshot hierboven om het verschil op te merken. Je kunt de mod installeren met elke modmanager. De maker van de mod heeft ook een installatieprogramma waarmee je vijf verschillende niveaus van transparantie en helderheid kunt hebben.

Download de Less Annoying Water Rain Ripples-mod nu voor Fallout 4.

#7PWR - Passieve waterbronnen vol. 1

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (8)

De Passive Water Resources-mod brengt meer dan 22 nieuwe wateropslagitems naar Fallout 4, waaronder watertorens, tanks en geanimeerde regenwateropvangers, zodat je waterpunten kunt bouwen en andere bonussen kunt krijgen. Aangezien deze watervoorraden passief zijn, kan je nederzetting actieve watervoorraden hebben, zoals zuiveraars en waterpompen.

Er zijn meer dan 7 watertorens, 11 tanks en 4 geanimeerde regenwatercollectoren die je kunnen helpen waterpunten en bonussen te krijgen. Je hebt meer kans om dagelijks drinkbaar water te krijgen als je meer waterpunten hebt.

 • De watertorens zijn een geavanceerd type containers die dagelijks waterpunten krijgen en uw vestigingssituatie en gewasirrigatie verbeteren.
 • De watertanks zijn basistypen containers die dagelijks waterpunten krijgen. Sommige van deze tanks leveren ook drinkbaar water.
 • Ook de industriële watertorens zijn een geavanceerd type containers die dagelijks waterpunten krijgen. Ze zullen meer punten genereren als ze meer kracht op hun pompen krijgen.
 • Regenwatercollectoren leveren drinkwater en genereren alleen waterpunten in het regenseizoen.

Bekijk de mod-pagina hieronder om te zien hoe deze passieve watervoorraden werken.

Download nu de PWR - Passive Water Resources-mod voor Fallout 4.

#6Wasteland Water-opwekking

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (9)

De Wasteland Water Revival-mod vernieuwt het water van de Commonwealth op verschillende manieren en repareert alle bugs in het Charles River-water die door Bethesda zijn achtergelaten.

De verschillende waterstijlen die onder deze mod vallen, zijn onder andere:

 • Diepblauw:Diep rijk blauw en helder water helemaal tot aan de bodem.
 • Caribisch blauw:Tropisch Caribisch helderblauw water.
 • Gloeiworm:Zacht gloeiende effecten 's nachts om de radioactieve effecten van bedorven water te verminderen.
 • Duidelijk zichtbaar:Vanille aquarelverf met duidelijk zicht naar de bodem.
 • Humeurig:Ongelooflijk reflecterend water dat de huidige luchtkleuren weerspiegelt.
 • Giftige modder:Zichtbaar vervuild water.
 • Quantum:Giftig water gemorst door een Nuka-Cola Quantum-fabriek die al meer dan 200 jaar besmet is.
 • Zen-meester:Zen, langzaam stromend kristalhelder water dat je zal verfrissen als je erin zwemt.
 • Tropische erfenis:Tropische wateren met standaardstraling.

Download de Wasteland Water Revival-mod nu voor Fallout 4.

#5Gevulde brahmaanse voer- en drinkbakken

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (10)

Zoals je aan de naam kunt zien, vult deze mod alle Trade Caravan Posts en Brahim Feed Troughs met voedsel en voegt een nieuwe Brahmin Water Trough toe. De mod voegt ook een nieuwe invoertrog toe met low-poly scheermesgraanbalen en voegt nieuwe mazen toe voor de razograin-baal in high- en low-poly-opties.

Dus als je je ooit hebt afgevraagd waarom je Brahim er zo lelijk, verkleurd en gewoon lelijk uitziet, is de straling niet de enige boosdoener. Het kan zijn omdat ze zich de hele tijd voeden met lucht en rotzooi! Dus misschien is het tijd om ze te voorzien van gezond, schoon water en voedsel.

Download nu de Filled Brahmin Feed and Water Troughs-mod voor Fallout 4.

#4Vivid Waters – Een waterrevisie voor Fallout 4

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (11)

Vivid waters is een van de beste watervisuals-mods voor Fallout 4 die de vanilletexturen, ondoorzichtigheid, reflectiviteit, het algemene uiterlijk en de saaiheid van water reviseert om het realistischer te laten lijken. De mod vernieuwt het water in de oceaan, meren en rivieren door aangepaste texturen en instellingen toe te voegen. Het reviseert de waterplassen, -druppels of -spatten niet, omdat ze al redelijk goed zijn.

Kortom, deze mod optimaliseert de waterreflecties, verbetert de waterinstellingen om het er helderder en helderder uit te laten zien, en verbetert de vervaging van de watermist om de scherpe watergrenzen op het terrein te verminderen.

De mod komt in twee versies, een Vanilla-versie die je kunt gebruiken met het vanilla-spel en een VW-versie die je kunt gebruiken met de Vivid Weathers-mod.

Download de Vivid Waters-mod nu voor Fallout 4.

#3Water verbeterd

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (12)

Deze mod verbetert de vanilletexturen van water en maakt ze beschikbaar in 2K-, 4K- en zelfs 8K-resoluties. De mod verzacht ook het waterschuim in oceanen, omdat het vanilleschuim niet erg realistisch lijkt. De mod is compatibel met Nuka World en alle andere mods die geen watertexturen vervangen. U kunt echter CTD's tegenkomen bij gebruik van 8K-resolutie. Gebruik dus voor de beste gameplay de 4K-optie.

Download nu de Water Enhanced-mod voor Fallout 4.

#2WET - Waterverbeterende texturen

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (13)

Water Enhancement Textures is een watermod voor Fallout 4 die het uiterlijk van alle water- en watereffecten in het spel verbetert. Gemaakt door dezelfde modder die Realistic Water Two voor Skyrim heeft gemaakt, verandert deze mod de op water gebaseerde effecten in het spel enorm.

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Betere 3D-modellen voor watervallen
 • Betere 3D-modellen voor splash-effecten
 • Betere 3D-modellen voor algemene watereffecten
 • Nieuwe beweging en stroming voor al het water
 • Nieuwe texturen voor het wateroppervlak gemaakt met behulp van 3D-watersimulatie
 • Nieuwe texturen voor schuim gemaakt met behulp van 3D-watersimulatie
 • Nieuwe texturen voor waterspatten gemaakt met behulp van 3D-watersimulatie
 • Betere en hoogwaardige texturen voor waterdruppels
 • Nieuwe en verbeterde hoogwaardige texturen voor waternevel, mist en mist
 • Optionele texturen voor regen gemaakt met behulp van 3D-watersimulatie
 • Ondersteuning voor verplaatsing van het ENB-wateroppervlak
 • Meer Rads en Clearer-plug-in (optioneel) voor gebruik onder water

Dus als je op zoek bent naar een allesomvattende verbetering van alle water- en watergerelateerde effecten in Fallout 4, dan is dit jouw keuze!

Download nu de WET - Water Enhancement Textures-mod voor Fallout 4.

#1Schoon water van het Gemenebest

Fallout 4 beste watermod — 13 ongelooflijke watermods om uit te kiezen - TBM | TheBestMods (14)

Clean Water of the Commonwealth is een van de beste watermods die al het water in de Commonwealth reviseert. Er is ook een optie om alle straling te verwijderen, standaardstraling te hebben of extra straling toe te voegen door te drinken of zwemmen in dat water. De mod voegt ook Crystal Clear, Clear en Tropical-Shaded wateropties toe. Dus je hebt een complete opknapbeurt van al het water in Commonwealth.

Kortom, er zijn drie verschillende stralingsniveaus en vier verschillende soorten water.

Download nu de Clean Water of the Commonwealth-mod voor Fallout 4.

Mis deze EPIC 13 Fallout: New Vegas texture mods niet die je in-game graphics en visuals enorm zullen verbeteren

Conclusie

Dus dat is alles, mensen! We hopen dat deze lijst de Fallout 4 beste watermod biedt waarnaar je op zoek was. Alle mods die in de lijst worden genoemd, zijn gerangschikt van minst naar meest populair. Naast het verbeteren en realistischer maken van de watertexturen, veranderen sommige van deze mods ook de manier waarop het watersysteem in het spel werkt, terwijl ze lore-vriendelijk blijven.

Dus bekijk deze mods voor onderdompeling in water voor een ultieme gameplay. Voor de allereerste keer kun je nu zelfs zien wat er zich onder het water bevindt, aangezien deze mods alle vervuiling verwijderen.

Veel gameplezier!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 11/10/2023

Views: 5513

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.