Iedereen aan boord! De Travel Nursing Europe Express! - Zwervend (2024)

Eerste stop op deReis Verpleging Europa Express! Het VK!

Om u als RN in het VK te registreren, moet u eerst en vooral een RN zijn in uw eigen land.

Ten tweede moet u 1 volledig jaar ervaring hebben in uw eigen land voordat u een RN in het VK kunt worden.

Ten derde, als u solliciteert vanuit een land dat niet tot de Europese Unie behoort, moet u een beoordeling van uw opleiding ondergaan. In het Verenigd Koninkrijk is er maar één licentieraad: de Nursing and Midwifery Council. Om een ​​RN in het VK te worden, moet men drie tests afleggen en zich aanmelden.

  1. Een theorie-examen
  2. Klinische test
  3. Internationaal Engels taaltestsysteemexamen (IELTS)

Zodra u voor deze tests slaagt, kunt u zich inschrijven in het register van reisverpleegkundigen in het VK. Het duurt gewoonlijk 6 maanden om alle noodzakelijke tests te doorstaan, uw aanvraag te voltooien en aan uw eerste opdracht in het VK te beginnen.Maar zodra u het aanvraagproces hebt voltooid, kunt u het Overseas Nurses Program (ONP) van de NMC voltooien. Hoewel de moderne verpleging is opgericht door de Britten, hebben verpleegsters in het VK niet zoveel verantwoordelijkheid als hun tegenhangers aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. In het VK zijn artsen degenen die patiënten beoordelen enverpleegkundigen analyseren vaak niet eens bloedresultaten, voeren injecties uit of lezen elektrocardiogrammen.

Visa

Zoals bij elke internationale arbeid, moet u een geldig visum hebben om in het VK te werken. Maar met het huidige tekort aan verpleegkundigen in het VK op dit moment is er veel vraag naar uw vaardigheden, dus het is heel goed mogelijk voor verpleegkundigen om een ​​visum te krijgen.

Voor elk werkvisum moet u worden gesponsord door een gezondheidsinstelling waar u minimaal een jaar moet werken.

Terwijl er vroeger twee niveaus van werkvisa waren die reizende verpleegsters doorgaans gebruikten, werd het algemeen geschoolde migratievisum in april 2011 gesloten.

De enige werkvergunning die Travel Nurses kunnen aanvragen, is een Tier 2-werkvergunning. Aangezien er in het hele VK een landelijk tekort aan verpleegkundigen is, komen verpleegkundigen vaak in aanmerking voor een tier 2-werkvergunning, aangezien ze een functie vervullen die niet kan worden vervuld door een Brits staatsburger.

De enige stappen waar ervaren reisverpleegkundigen zich zorgen over hoeven te maken, is het verkrijgen van een bevestigde sponsoring door een werkgever in het VK en reisbureaus voor verpleegkunde zouden daarbij moeten kunnen helpen.

De volgende stop op de reis Nursing Europe Express! Ierland!

Als je geïnteresseerd bent in internationale reisverpleging, maar Engels wilt blijven spreken, dan is reisverpleging in Ierland een geweldige kans voor jou! Je zou bijna heel Europa voor de deur hebben! Aangezien de vraag naar verpleegkundigen steeds sterker wordt, wordt reisverpleging in Ierland steeds populairder.

Reisverpleging in Ierland is niet eenvoudig. Om als verpleegkundige in Ierland te reizen, moet u zich registreren bij de Irish Nursing Board of de An Bord Altranais. Hieronder staan ​​hun gegevens vermeld. Ook gaan alle buitenlandse aanvragen via de NMBI, The Nursing and Midwifery Board of Ireland. Ze wijzen sollicitanten in een recordtempo af. Marvel Williamson, professor en decaan van een verpleegschool met een MSN, een doctoraat en uitgebreide klinische ervaring.

Volgens journal.ie waren er in 2015 101 Amerikaanse aanvragen voor reisverpleging in Ierland en werden slechts 9 verpleegkundigen toegelaten. Vanaf 2013 waren er 247 Amerikaanse aanvragen en slechts 24 registraties.

Een van de belangrijkste onderdelen van uw buitenlandse aanvraag is dat u 1.533 theoretische uren en 2.300 klinische uren hebt voltooid. Tijdens een Amerikaanse BSN klokken verpleegsters gemiddeld 340 theoretische uren, of klassikale uren en 1.000 uren klinische instructie.

Marvel Williamson zei dat het sollicitatieproces gericht was op het curriculum van de verpleegschool tijdens recente werkervaring. In Ierse verpleegscholen bestaan ​​de klinische uren uit uren waarin een student in de leer gaat bij een verpleegster zonder professor. Maar in de VS staan ​​bijna alle klinische uren onder supervisie van een professor.

NMBI begrijpt ook dat Amerikaanse verpleegsters de NCLEX moeten halen voordat ze een RN worden, dus uren als gediplomeerde verpleegster kunnen grondig worden ondervraagd.

Tenzij u een EU-burger bent, moet u een arbeidsvisum aanvragen.

Ierse verpleegraad:

De Raad van Verpleging 31/32

Fitzwilliam-plein

Dublin 2, Ierland

353-1-639-8500; Telefax: 353-1-676-3348

www.nursingboard.ie

De Travel Nursing Europe Express blijft naar Spanje gaan!

Aan het begin van de jaren 2000 had Spanje een overvloed, of een overaanbod, van zowel dokters als verpleegsters.Maar terwijl de overvloed aan artsen is gebleven, neemt het overaanbod van verpleegkundigen afvolgens de OESO is er veel vraag naar verpleegkundigen in 2018 en daarna.

De OESO, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, schat de wereldwijde gemiddelde verhouding verpleegster:inwoner op 9:1000. Spanje heeft vandaag 5,4 verpleegsters per 1.000 inwoners. Een deel van dat verschil kan worden verklaard door de Spaanse verwachting dat familieleden na operaties voor dierbaren zorgen, niet verpleegsters.

De bezoekuren in Spaanse ziekenhuizen zijn volledig onbeperkt, aangezien familieleden de hele nacht in het ziekenhuis kunnen blijven met hun geliefde, en dat vaak ook doen. Familieleden nemen meestal de verantwoordelijkheid op zich voor het verschonen van ondersteken, het voeden met de lepel en het geven van de pillen die de dokter hen heeft gegeven.

Het bovenstaande kan, althans gedeeltelijk, worden verklaard door het feit dat de Spanjaarden een openbaar gezondheidsstelsel hebben dat zeer ondergefinancierd is. Terwijl Spaanse staatsburgers kunnen genieten van zeer goedkope gezondheidszorg, vereist het werken met hen vloeiend Spaans.

Maar er zijn enkele kustgebieden die Engels sprekende verpleegsters kunnen plaatsen, omdat er veel internationals en expats zijn. De Verpleegkundige bureaus in Spanje kunnen moeilijk te vinden zijn, omdat ze nauwelijks adverteren. Er zijn een aantal online directories van agentschappen,zoals deze aan de Costa Del Sol.

Costa Del Sol heeft een vergrijzende bevolking, dus verpleegkundigen werken vaak bij mensen thuis. Dus terwijl de bureaus op zoek zijn naar gekwalificeerde verpleegkundigen, zijn ze ook op zoek naar medeleven en zorg. De setting is iets relaxter dan op een ziekenhuisafdeling, maar de wisselwerking is dat verpleegkundigen in Spanje een beetje flexibeler moeten zijn voor de behoeften en timing van de patiënt. Dit soort werk is een stuk minder klinisch dan in de meeste landen.

Een advies voor reisverpleegkundigen die geïnteresseerd zijn in verpleging in Spanje is: leer Spaans. De Spaanse Vereniging van Verpleegkundigen, ofDe College Organisatie van Verpleging, heeft een website die bijvoorbeeld alleen in het Spaans is. Ook communicatie op medisch gebied kan van vitaal belang zijn. Zo gewend aan internationals als de Britse Nursing and Midwifery Council, is de Spaanse Vereniging van Verpleegkundigen lang niet zo voorbereid op internationale verpleegkundigen. Maar Travel Nursing in Spanje is heel goed mogelijk, maar misschien ook wel de laatste halte van de Travel Nursing Europe Express.

Doet The Travel Nursing Europe Express Frankrijk?

Eerst en vooral vereist reizende verpleegkunde in Frankrijk, zoals Duitsland of Zweden, een volledige beheersing van de moedertaal. Nee, als je op de middelbare school een Franse les hebt gevolgd en sindsdien geen Frans meer hebt gesproken, spreek je waarschijnlijk niet vloeiend.

Als u slaagt voor het Franse competentie-examen, moet u een validatie van uw medische beroep verkrijgen. In tegenstelling tot het VK houden de Fransen geen rekening met je Amerikaanse opleiding. Franse verpleegsters moeten hun eigen rigoureuze vakschoolervaring doorlopen die wordt beheerd door ziekenhuizen.

Zelfs niet-Franse Europeanen vinden het moeilijk om hun verpleegdiploma serieus te nemen in Frankrijk, en voor niet-EU-burgers is het zelfs nog moeilijker. Helaas, om de Travel Nursing Europe Express in Frankrijk te laten doorgaan, zou een Amerikaan zich in Frankrijk opnieuw moeten trainen in zijn Frans. Ze zijn erg kieskeurig als het gaat om het correct spreken van hun Franse taal, vooral in de richting van Parijs.

Iedereen aan boord! De Travel Nursing Europe Express! - Zwervend (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5375

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.