Must-haves voor reisverpleegsters: 11 items om mee te nemen bij elke opdracht (2023)

Veteraan reisverpleegster Bob Goldnetz deelt zijn lijst met reisverpleegkundige must-haves die iedereen zou moeten overwegen om hun volgende reisopdracht aan te nemen.

Voordat ik inga op mijn lijst met must-haves voor reisverpleegkundigen om een ​​opdracht aan te nemen, wil ik beginnen met een gegeven: heb een geweldig bedrijf en een geweldige recruiter. Ik heb het geluk gehad dat ik geen horrorverhalen heb en geen hik heb gehad, maar ik lees er elke dag over op de verpleegblogs/Facebook-pagina's. Aan het eind van de dag is dit een bedrijf, maar probeer eenpersoonlijke relatie met uw recruiteren, indien mogelijk, uw bedrijf. Ik heb het gevoel dat ik een goede persoonlijke relatie heb gehad met de recruiters met wie ik heb gewerkt. Ze waren geweldig met bellen of e-mailen om in te checken, en ze doen dit binnen de normale uren! Ze hebben ook een persoonlijk tintje waar we kunnen praten over recente vakanties, reizen en hobby's. Ik denk persoonlijk dat er een lijn is - ik zou mijn recruiter niet bellen op eerste kerstdag tenzij het een noodgeval was - maar ik geloof echt dat ze contact met me op zou nemen en dat zegt veel.

Begin met je onderzoek te doen. Lijkt het te mooi om waar te zijn? Dat is het waarschijnlijk ook. Hoe georganiseerd en efficiënt is uw onboarding? Wat zeggen andere reizigers? Wat is de reputatie van het bedrijf op sociale media en reisblogs? Hoe georganiseerd zijn ze? Zijn ze transparant? Geven ze je middelen zonder opdringerig te zijn? Uiteindelijk gaat het om jou en een opdracht die je moet uitwerken en voltooien.

Must-haves voor reisverpleegsters

Nu ik dat essentiële item heb behandeld, is hier mijn lijst met dingen die ik mee moet nemen op een reisopdracht. Ik beschouw mezelf als een minimalist, maar er zijn een aantal dingen die ik nooit zonder naar een opdracht ga. Sommige simpele dingen maken het leven een stuk aangenamer.

1. Startkabels en startkabels voor externe accu's

Dit essentiële heeft me meerdere keren gered! Ik ben slecht in het laten branden van lichten. Het is fijn om zelfredzaam te zijn als je batterij leeg is en je uit een dienst komt, vastzit in de middle of nowhere zonder service, te laat op je werk komt of op een onveilige plek bent. De meeste modellen worden ook geleverd met een kompas, een USB-poort en een lampje.

2. Een goed reservewiel

Het is van cruciaal belang om een ​​goede reserve te hebben en te weten hoe u deze kunt vervangen. Als u van en naar een opdracht gaat, wilt u niet opgescheept zitten met een slecht reservewiel dat kapot kan gaan of maar een bepaald aantal kilometers kan rijden. Als je het kunt missen (bedoelde woordspeling), koop dan een extra echte band. Mijn maatje wiereed de Alcan(Seattle, WA, naar Anchorage, AK) raadde aan om twee banden te nemen, aangezien hij dezelfde trektocht had gemaakt en twee reservebanden had gebruikt! Costco heeft leuke deals en de garantiedekking geldt voor alle locaties. Meerdere keren heb ik door het land gereden en moest ik in een willekeurige stad stoppen om een ​​patch of vervanging te krijgen.

3. Pechhulp

Mijn laatste langlauftocht was tijdens de polaire draaikolk van arctische temperaturen in het middenwesten. Tegen middernacht - bij eencijferige temperaturen - sloot ik mijn sleutels in de auto in het midden van Kansas terwijl ik tankte. Dank God voor pechhulp! Beschamend sluit ik mijn sleutels een paar keer per jaar in de auto en voor $ 100 dollar per pop voor een slotenmaker, betaal ik liever de extra paar dollars per maand. Het is ook van onschatbare waarde als u gestrand raakt en een sleepkabel nodig heeft. Vergeet niet om een ​​vervangende autodekking op je verzekering te hebben voor het geval er iets gebeurt. U wilt absoluut niet vast komen te zitten in het betalen van een huurwoning!

Must-haves voor reisverpleegsters: 11 items om mee te nemen bij elke opdracht (2)

4. Noodvoedsel

Ik heb een keer de auto vastgezet in een bos buiten deGrand Canyonvoor de dag zonder eten of drinken. Met minimale mobiele service en een vakantieweekend was het een lange dag en een aangenaam gezicht om te wachten tot zonsondergang toen de sleepwagen verscheen. Achteraf gezien - en met veel kennis later - was het een grote nee-nee. Of je nu vast komt te zitten, pech hebt of je lunch vergeet, wat houdbaar, gemakkelijk consumeerbaar voedsel en water in de auto is altijd een goede back-up.

5. Rugzak

Of je nu buiten bent of niet, een goede rugzak is in veel situaties prettig. Heeft u een gemakkelijke manier nodig om al uw spullen naar en van uw werk te krijgen? Autopech en snel een tas moeten lopen/inpakken met de benodigdheden? Extra opslagruimte als je aan het trippen bent? Een goede rugzak is iets wat je mee moet nemen.

6. Bluetooth-luidspreker

Geniet je van jam of podcasts? Een luidspreker zorgt ervoor dat dingen een beetje meer als thuis voelen. Ook handig bij roadtripstops, thuis koken, naar het park gaan, trektochten maken, naar het zwembad/strand gaan of waar je ook op verkenning gaat. Een kleine lifehack: tijdens het koken is het fijn om het recept te laten voorlezen!

7. Scherp mes, koekenpan en gecondenseerde reiskruiden

Must-haves voor reisverpleegsters: 11 items om mee te nemen bij elke opdracht (3)

Als je van koken houdt, zijn een scherp mes, een koekenpan en een klein cilindervormig kruidenpakket essentieel. Misschien reis je ergens heen waar mensen raar doen over hun keuken, of waar ze botte messen en plakkerige pannen hebben. Een betrouwbaar mes en een betrouwbare pan doen wonderen in jouw kookwereld. Je hoeft de kruidenkast niet mee te nemen, maar doe het ook niet zonder. Koop een reiskruidencilinder voor je 6-8 meest voorkomende kruiden. Het is gemakkelijk op te bergen en houdt het pit in je reisleven!

8. Franse pers of theezeefje

Laat de espressomachine staan, maar u hoeft geen oploskoffie te drinken of de bank kapot te maken voor to-go lattes. Het mag dan de hipster in mij zijn, maar deFranse mediais gemakkelijk in te pakken, op te bergen en mee te reizen. Ik lijk misschien een beetje een snob als ik mijn Franse pers meeneem naar mijn werk, maar het wint me zeker aan populariteit als ik aanbied om om drie uur 's ochtends te delen met mijn collega's!

9. Yogamat, klein kussen en deken

Geen zin in yoga? Geen probleem! Een mat kan vele doelen dienen. Ik heb op de mijne geslapen op het vliegveld, heb hem gebruikt om op te zitten in het park of op het strand, of heb hem gebruikt als ondergrond om vuile spullen in de auto op te leggen. Een klein (of opblaasbaar) kussen en dekentje zijn ook altijd fijn, vooral als je accommodatie bij aankomst niet is wat je ervan had verwacht.

10. Paspoort of extra geaccepteerd legitimatiebewijs

In het geval dat dingen worden gestolen of zoekgeraakt, zorg dan voor een ander identiteitsbewijs als back-up. Of je nu naar de bar wilt, een vlucht wilt halen of geld wilt opnemen, het neemt je weer een andere zorg uit handen.

11. Memoires van thuis

Reisverpleging is geweldig, maar we missen allemaal wel eens thuis. Neem wat foto's, kaarten, brieven of snuisterijen van thuis mee die een glimlach op je gezicht toveren. Moe van het scrollen op sociale media? Koop een digitale fotolijst voor je herinneringen. Zorg ervoor dat je ruimte overlaat voor de nieuwe!

Vergeet niet te sparen en te verzenden

Must-haves voor reisverpleegsters: 11 items om mee te nemen bij elke opdracht (4)

Sommige mensen steken hun neus in de lucht bij kringloopwinkels, maar het is een betaalbare manier om dingen te krijgen die handig zijn om te hebben, maar lastig om mee te sjouwen; crockpot, blender, borden en bestek, kleerhangers, rijstkoker en boeken zijn allemaal gemakkelijke vondsten om voor te sparen. Vergeet niet lid te worden van de plaatselijke bibliotheek om het gewicht van boeken te verminderen en de app te gebruikenOverdrijvenvoor gratis luisterboeken. Kom je ruimte tekort? Kijk naar het verzenden van omvangrijke lichte artikelen.

Neem mee wat de opdracht voor jou beter maakt

Vergeet niet een beetje extra uit te geven aanmaak van je opdracht de droombaanhet zou moeten zijn. Ik ontmoette een stel in Alaska dat nog nooit had gebackpackt. Ze maakten er een doel van om zoveel mogelijk te backpacken terwijl ze in de laatste grens van Amerika waren. Ik geloof dat ze dat misschien warenREI's grootste klanten terwijl ze daar waren! Je kunt geen prijs op een herinnering plakken, dus neem of koop je speelgoed voor je passies om er een te maken voor in de boeken!

Meer weten over reisverpleging? Bel ons voor meer informatie op800.866.0407ofbekijk de vacatures van vandaag.

Artikel bijgewerkt op 27-07-2022.

LabelsBob Goldnetz hoe aan de slag te gaan in de reisverpleging tips carrièretips voor reisverpleegsters reistips

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated: 19/07/2023

Views: 5395

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.