MyAssignmentHelp beoordelingen 2023 door studenten en experts (2023)

  • Overzicht
  • Beoordeling (218)

Mijn opdracht Help-recensies - betrouwbaar of niet betrouwbaar?

De beoordeling van Myassignmenthelp van 4,5 sterren uit 82 beoordelingen toont aan dat klanten meestal tevreden zijn met de diensten. Volgens Bark en Sitejabber behoort MyAssignmenthelp.com wereldwijd tot de top 3 van betrouwbare bedrijven voor het schrijven van opdrachten.

Bedrijfsoverzicht

Officiële website:https://myassignmenthelp.com/

Hoofdkwartier: Australië

Land dienen: Australië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Canada, India, Zuid-Afrika, Qatar, Oman, Koeweit, Hong Kong, Jordanië, Ierland, Maleisië en Saoedi-Arabië.

Diensten: Alle academische opdrachten, inclusief dissertatie, essay, CDR, scriptie, huiswerk enz.

De kracht van schrijvers: 5090+

Betalingsmogelijkheden: PayPal, creditcard/betaalpas, bankoverschrijving

Maatwerk beschikbaar voor: Opdrachten en prijzen

Beoordeling: 4,6/5

Prijzen- De prijzen bij MyAssignmenthelp.com beginnen bij $ 9.

Herzieningsbeleid- MyAssignmenthelp.com biedt onbeperkte revisies.

Turnitin rapport- MyAssignmenthelp.com levert het Turnitin-rapport gratis.

Tijdstip van levering- MijnOpdrachthelp.com claimt werk op tijd af te leveren.

Vakspecifieke experts- MijnOpdrachthelp.com heeft specifieke schrijvers voor elk onderwerp.

Feedback van studenten

zegt Jace Willow uit Sydney in zijn recente recensie dat: “Ik ben altijd een typische student geweest, met meer dan gemiddelde cijfers op mijn rapport. Ik ben een student die een graad in geografie uit Australië doorleest. Ik heb veel gehoord over de online academische ondersteuningsdiensten van myassignmenthelp.com, maar nooit echt aan gedacht om ze in te huren.”

Later voegde hij eraan toe in de recensie dat: “Ik werd ziek voor mijn tweede semester. Ik besloot naar Mijnopdrachthelp.com te gaan. Het was de enige die ik kon vertrouwen, aangezien veel van mijn vrienden en senioren een uitstekende ervaring met de website hadden. Godzijdank heb ik besloten ze in te huren. Hun hulp had een positief effect op mijn academische prestaties. Jullie zijn geweldig! Het inhuren van MyAssignmenthelp.com is het beste wat ik heb gedaan. Ze zijn geen oplichterij en gaven mijn cijfers een snelle boost. De website beweert dat ze een klanttevredenheid van 98% hebben, en dat is terecht.”

Hier is nog een voorbeeld:

MyAssignmentHelp beoordelingen 2023 door studenten en experts (1)

Het is weer een MyAssignmenthelp-recensie die is gepubliceerd op de gereputeerde website van trustpilot.com. Men kan weergeven hoe de pool van hooggekwalificeerde schrijvers op de website heeft gewerkt aan de problemen van de studenten.

Volgens het Sitejabber-rapport, “MijnOpdrachtHelpheeft een consumentenwaardering van 3,9 sterren uit 908 beoordelingen, wat aangeeft dat de meeste klanten over het algemeen tevreden zijn met hun aankopen. Consumenten die tevreden zijn met MyAssignmentHelp noemen het vaakst kwaliteitswerk, klantenservice en ondersteuningsteam. MyAssignmentHelp staat op de 3e plaats van de huiswerksites.

Is MyAssignmenthelp.com de juiste optie om met academische crises om te gaan?

Volgens de beoordelingen en feedback zijn studenten van mening dat MyAssignmenthelp.com hun beste kans is als het gaat om het omgaan met de academische crisis. De meeste beoordelingen hebben het over hun geweldige kwaliteit van het werk, de tijdige levering van papieren en de betaalbaarheid. Gezien deze factoren overwegen studenten MyAssignmenthelp.com om stress op school of universiteit te beheersen.

⇒ Is MyAssignmenthelp.com legitiem

Ja, MyAssignmenthelp.com is een legitiem schrijfbureau voor opdrachten. Ongeveer 90% van de studenten heeft bevestigd dat de schrijvers gekwalificeerd genoeg zijn om hun papers te schrijven, in tegenstelling tot andere nepstudenten die het werk uitbesteden aan onervaren schrijvers. U kunt eerst met het ondersteuningsteam van het bedrijf praten om te bepalen of het betrouwbaar is of niet.

Is MyAssignmenthelp.com de beste toewijzingshulp in Australië?

Uit de beoordelingen en feedback van haar klanten blijkt dat zij MyAssignmenthelp.com beschouwen als een van de goede schrijfservices voor opdrachten in Australië. De leerlingen hebben ook besproken waarom ze dat denken. De meest voorkomende redenen waren goede kwaliteit van het werk, snelle reactietijd, stiptheid en betaalbaarheid.

Is MijnOpdrachthelp.com betrouwbaar?

MijnOpdrachthulp.com wordt als betrouwbaar beschouwd vanwege de kwaliteit van het werk en de garanties die het biedt. Volgens het bedrijfsrapport hebben ze native Engelse schrijvers die precies weten wat ze in academische papers moeten schrijven. Ook onder studenten zijn de garanties op MijnOpdrachthelp.com even populair. De populaire garanties omvatten hogere cijfers, geldteruggave, onbeperkte gratis revisies en tijdige leveringen.

Is MijnOpdrachthelp.com veilig?

De meeste beoordelingen van studenten geven aan dat MyAssignmenthelp.com een ​​veilige optie is als het gaat om het zoeken naar academische hulp. Volgens de beoordelingen hebben studenten het gevoel dat hun opdrachten en geld in veilige handen zijn. Het is vanwege hun gekwalificeerde schrijvers en een effectief geldteruggavebeleid. Ze hebben ook gewezen op de andere factoren die dit bedrijf tot een veilige optie maken. De factoren zijn onder meer stiptheid, vertrouwelijkheid, gekwalificeerde schrijvers en hun benadering van het omgaan met taken.

Is MijnOpdrachthelp.com fraude?

Volgens de feedback van studenten van over de hele wereld is MyAsignmenthelp.com geen fraudebedrijf. Uit de reviews blijkt dat het bij het bedrijf draait om het nakomen van beloftes en toezeggingen. Een van hun eerste klanten schreef: "Ik wilde dat ze een essay en een cursuswerkstuk voor me zouden schrijven. Ze antwoordden beleefd dat het de piektijd van het academische seizoen is en dat ze geen gratis cursusschrijvers hebben. Ze zorgden ervoor van mijn essays en hebben dat geweldig gedaan. Maar mijn punt is dat ze niet tegen me hebben gelogen, ook al zouden ze dat kunnen. Dat is een groot probleem. " Het effectieve restitutiebeleid is ook een van de factoren die MijnOpdrachthelp.com tot een betrouwbare optie maken.

Kosten van toewijzing op MyAssignmenthelp.com

Volgens onze analyse van prijzen en beoordelingen van studenten heeft MijnOpdrachthelp.com redelijke servicekosten. Het laat zien dat het bedrijf studenten echt wil helpen en niet in de problemen wil brengen. Volgens de website zijn er drie prijscategorieën: Premium, Standard en Limited. De Premium begint bij $ 136,9 voor een deadline van 0-6 uur. De standaard begint bij $ 92,9 voor een deadline van 6-12 uur. De Limited begint bij $ 84,5 voor een deadline van 6-12 uur. De prijzen dalen met de verlenging van uw deadline.

Hoe krijg ik geld terug?

Als je betaling mislukt, maar het bedrag wordt wel van je rekening afgeschreven, dan krijg je het geld binnen 7-10 werkdagen terug. Als u een terugbetaling wilt claimen voor een bestelling die niet aan uw verwachtingen voldeed, kunt u uw verzoek indienen binnen 31 dagen na ontvangst van de bestelling. Hoewel het bedrijf gratis herbewerking van de bestelling kan aanbieden, kan het slechts 50% van het geld terugbetalen voor echte claims, aangezien de andere 50% aan de schrijver wordt betaald.

Uw feedback is belangrijk voor ons

Conclusie

Over het algemeen is MyAssignmenthelp.com een ​​legitieme service met een uitstekend academisch ondersteuningssysteem in combinatie met exclusief ontworpen, studentvriendelijke functies. Er zijn echter beoordelingen dat de website te prijzig is, verkeerde informatie over opdrachten of opdrachten van slechte kwaliteit. Als u echter dieper graaft, komt de waarheid die op verschillende beoordelingswebsites wordt gedeeld naar boven.

Geef alstublieft uw feedback.

Claim korting op Essayassignmenthelp.com.au
Bonus van $ 20 + 25% KORTING

Alle beoordeling

Mijn tijdbezorging

218 beoordelingen

Beoordeeld doorMark davidsonis 27 januari 2023

hulp van myassignmenthelp.com voor twee universitaire papers. beide papers werden veel voor de deadline afgeleverd. de papieren waren echt en foutloos. beide hielpen me om opmerkingen van professoren te verdienen

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Originele papieren

218 beoordelingen

Beoordeeld doorLeonard Kuiperis 24 januari 2023

ik vroeg om hulp van myassignmenthelp en kreeg de beste en 100% authentieke oplossing. ze hebben ook een plagiaatrapport bij mijn oplossing geleverd. ze zijn de beste hulp bij het schrijven van opdrachten en voldoen aan de verwachtingen.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Betaalbare prijs

218 beoordelingen

Beoordeeld doorJames sis 17 januari 2023

Ik maak al 5 jaar gebruik van de diensten van mijnopdrachthelp.com. had elke keer een uitstekende ervaring! ze hielpen me ook om 90% punten te scoren en de beste student aan mijn universiteit te worden. betaalbare prijs en levert precies op tijd

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Nul klachten

218 beoordelingen

Beoordeeld doorDwayneis 12 januari 2023

mijn ervaring met myassignmenthelp was totaal anders. Ze volgden vanaf het begin al mijn instructies op en ik heb geen klachten over hun service. Ik vond dat ze zeer betrouwbaar zijn en zullen zeker iedereen aanraden om van hun service gebruik te maken.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Mijn opdracht was goed opgemaakt

218 beoordelingen

Beoordeeld doorNiallis 10 januari 2023

Laat ik eerlijk zijn. Ik maakte me zorgen of mijn werkstuk wel de juiste opmaak zou hebben toen ik voor MijnOpdrachthelp koos. Gelukkig bleken ze niet zo slecht te zijn als anderen. Mijn opdracht was goed opgemaakt volgens de richtlijnen van de universiteit.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Deskundige begeleiding deed mijn cijfers stijgen

218 beoordelingen

Beoordeeld doorPhil Wis 7 januari 2023

Mijn wiskundeopdracht zat me lange tijd dwars en ik was gefrustreerd. Toen huurde ik MyAssignmenthelp.com in nadat ik het van een vriend had gehoord. Ze begeleidden me continu met accurate oplossingen.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Ik ben zeer tevreden met de oplossing

218 beoordelingen

Beoordeeld doorJohn Bop 26 december 2022

ik ben zeer tevreden met de oplossing en kom nog een keer terug voor hulp bij het schrijven van opdrachten. de website is het beste voor hulp bij het schrijven van opdrachten.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Kwaliteitspapieren in een mum van tijd

218 beoordelingen

Beoordeeld doorTejas Doelop 23 december 2022

kwaliteitspapieren in een mum van tijd. volg eenvoudige procedures op papier. ook hebben de schrijvers de juiste plagiaat- en grammaticarapporten verstrekt die hun authenticiteit aantonen. de website is nu mijn vaste hulp bij opdrachten geworden

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Mijn cijfers opslaan

218 beoordelingen

Beoordeeld doorShudhanshu Kumarop 22 december 2022

de papers waren goed geschreven en goed onderzocht. ook gaven ze extra materiaal en richtlijnen voor mijn presentatie. bedankt, myassignmenthelp, voor het bewaren van mijn cijfers

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Gratis tools om plagiaat te controleren,

218 beoordelingen

Beoordeeld doorSyed Mateenop 21 december 2022

gratis tools om plagiaat, grammatica, spelling en leesbaarheid te controleren. Dergelijke tools zijn moeiteloos en snel te gebruiken. Ik kan ze ook gebruiken als extensie voor mijn Word-document

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Toch bedankt voor het goede werk

218 beoordelingen

Beoordeeld doorAman Aliop 17 december 2022

Was niet het beste cijfer dat ik heb gekregen, maar je deed het op tijd. Werk alsjeblieft aan grammatica en spelling. Deze opdrachten zijn niet goedkoop en we zouden 5 sterren werk moeten krijgen :) bedankt voor het goede werk

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Uitstekende opdracht

218 beoordelingen

Beoordeeld doorLuc Austinop 16 december 2022

Uitstekende opdracht. Ik heb het een keer moeten laten reviseren. De expert nam de feedback en heeft geweldig werk geleverd door de paper te herzien. Mijn professor was erg blij met het resultaat en ik kreeg er 100% voor. Bedankt dat je mij geholpen hebt!

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Helemaal geen problemen met plagiaat

218 beoordelingen

Beoordeeld doorAaliarajpootsop 13 december 2022

Omdat ik consequent plagiaatwaarschuwingen ontvang wanneer ik mijn opdrachten probeer samen te stellen, doe ik dat niet. Dit was mijn voornaamste motivatie om deze diensten te gebruiken. De aangeboden oplossingen waren geheel origineel. Ze hebben me zelfs een rapport gestuurd dat dit aantoont. Ik blijf van deze service gebruik maken.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Goede cijfers

218 beoordelingen

Beoordeeld doorKalapriyavermaop 12 december 2022

Ik nam hulp bij het schrijven van opdrachten van mijnopdrachthulp en scoorde goed in de papieren. De oplossingen waren perfect en hielpen me om goed te scoren.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Mijn cijfers verbeterd

218 beoordelingen

Beoordeeld doorVedantroyop 8 december 2022

Ik kan niet geloven dat ik deze diensten niet eerder heb uitgeprobeerd. Ik vroeg ze om mijn scheikundeopdracht te schrijven. Ze boden me goed onderbouwde oplossingen. Ik ontving onlangs mijn resultaten en was geschokt toen ik een significante verbetering in mijn scores zag. Ik ben enorm dankbaar

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Mooi uitgelegde antwoorden

218 beoordelingen

Beoordeeld doorAkhilsharmaop 06 december 2022

Ik had geen probleem om de antwoorden van myassignmenthelp te begrijpen. Ze deelden perfect uitgelegde antwoorden die me ook hielpen leren.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Gratis monsters

218 beoordelingen

Beoordeeld doorAbdullahshafiqueop 5 december 2022

myassignmenthelp deelt toegang tot gratis voorbeelden om studenten te helpen de kwaliteit en de processen te begrijpen. Het was erg nuttig voor mij. Ik gebruikte hetzelfde ook als referentie tijdens het werken aan mijn papers. De voorbeelden zijn zeer nuttig.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

24*7 ondersteuning

218 beoordelingen

Beoordeeld doorAmbarpatelop 01 december 2022

Ik worstelde met mijn papieren en vroeg midden in de nacht om hulp van myassignmenthelp.com. De website beantwoordde mijn vragen en hielp me de moeilijkheden te overwinnen. Ze bieden 24*7 ondersteuning en zijn de hele dag beschikbaar

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Stap voor stap hulp

218 beoordelingen

Beoordeeld doorBhaminideviop 30 november 2022

myassignmenthelp begeleidde mij stap voor stap bij mijn opdrachten. Ik heb de beste hulp, samen met onberispelijke papieren, van myassignmenthelp. Ze hebben me geholpen de opdrachten te structureren en hebben me voorbereid op de toekomst. Zal hun hulp weer aannemen

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Tijdige levering

218 beoordelingen

Beoordeeld doorNaaarangvarmaop 29 november 2022

Ik zocht hulp om de deadlines te halen. Ik kwam mijn opdrachthulp tegen en beproefde mijn geluk. Ze leverden mijn opdrachten op tijd af en hielpen me de deadline-blues te overwinnen. De website is veilig voor studenten die hulp zoeken bij deadlineproblemen.

Vond je de recensie nuttig?Ja Nee

0 van de 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Bekijk 1 reactie

BMI-calculator

26 juli 2023

Bedankt voor het delen van waardevolle informatie over de ontmoeting met Lynn Conway. Het is echt interessant dat je ook mijn link kunt bezoeken BMI Calculator

  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 03/11/2023

Views: 5943

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.