Wat te verwachten op je eerste dag als reisverpleegkundige (2023)

Door Sarah Wengert

Gefeliciteerd! Je hebt je eerste reisverpleegkundige opdracht gekregen en je bent klaar om aan dit nieuwe carrière-avontuur te beginnen. Je bent waarschijnlijk een beetje angstig naast je opwinding en dat is OK. Het is volkomen normaal om een ​​beetje nerveus te zijn over wat je kunt verwachten tijdens je eerste week als reisverpleegkundige.

In feite heeft bijna elke succesvolle, inmiddels ervaren reiziger zich op een gegeven moment afgevraagd: "Hoe bereid ik me voor op een baan als reizende verpleegster?" en "Wat moet ik doen op mijn eerste dag als reizende verpleegster?" Dus onthoud: je bent niet de enige met je kriebels op de eerste dag en je bent aangenomen omdat je geweldig bent in wat je doet.Je hebt dit- en, zoals altijd, hebben weJij.Lees verder voor enkele tips en informatie die je helpen je voor te bereiden op je eerste dag als reisverpleegkundige.

Basisprincipes van de reisverpleegkundige op de eerste dag

Het antwoord op de veelgestelde vraag “Wat moet ik doen op mijn eerste dag als reisverpleegkundige?” eigenlijk begintvoorje eerste dag! De eerste stap naar een goede eerste dag is om je voor te bereiden en vooruit te plannen. U wilt ervoor zorgen dat u enkele van de supergezonde basisprincipes volbrengt, zoals ervoor zorgen dat u de juiste kleur / type scrubs heeft voor uw nieuwe faciliteit. Leg de avond voor je eerste dienst neer:

(Video) EXPECTATIONS ON YOUR FIRST DAY OF TRAVEL NURSING | NURSE CHEUNG

  • je kleren
  • papierwerk (ID's, certificaten, papierwerk voor de eerste dag, al het andere waar de faciliteit om vroeg, enz.)
  • stethoscoop/apparatuur
  • tas (met portemonnee/telefoon/sleutels)
  • lunch/drinkfles
  • notitieboekje/pen
  • medicijnen
  • al het andere dat u 's ochtends nodig heeft

Een dag of twee voor je eerste dienst is het een goed idee om alvast met de auto naar je nieuwe faciliteit te rijden. Hierdoor kunt u vertrouwd raken met uw woon-werkverkeer, eventuele huidige constructies, parkeerplaatsen en/of waar u wilt worden afgezet als u met het openbaar vervoer reist. Je moet plannen om op je eerste dag vroeg aan te komen. Dit vermindert uw stress als u verkeer of obstakels tegenkomt - en het zorgt ervoor dat u er betrouwbaar en snel uitziet, en die positieve eerste indruk zal u op de lange termijn ten goede komen.

Tot slot het meest verstandige advies van allemaal: zorg voor een goede nachtrust (of slaap overdag voor jullie nachtploegen!) en zorg ervoor dat je een stevige, gezonde maaltijd eet voor je eerste dienst. Zorg voor minimaal acht uur slaap en misschien meer als je onlangs van tijdzone bent veranderd.

Wat te verwachten van Oriëntatie

De meeste reizigers zullen zich oriënteren op de eigenlijke eerste dag van hun nieuwe opdracht, dus bereid je voor om op te letten en veel te leren! Oriëntatie voor reizigers kan sterk variëren, afhankelijk van uw faciliteit en positie, van een halve dag tot meerdere dagen. Doorgaans kunt u 1-2 dagen verwachten voor oriëntatie, maar u moet van tevoren op de hoogte worden gesteld van de verwachte lengte van uw oriëntatie door uw recruiter en/of informatiepapier voor de eerste dag, zodat u weet wat u kunt verwachten. U moet zich voorbereiden op de oriëntatie door een notitieboekje mee te nemen (u zult veel aantekeningen willen maken!) en al uw vereiste ID's, licenties en certificeringen.

Oriëntatie zal in elke faciliteit anders zijn, dus het is het beste om tot op zekere hoogte het onverwachte te verwachten. U kunt bijvoorbeeld deel uitmaken van een cohort exclusief voor reizigers of uw groep kan permanent personeel bevatten, en andere dergelijke variaties. U kunt echter meestal een faciliteitsspecifiek gedeelte verwachten dat u kennis laat maken met het ziekenhuis of de kliniek zelf, met onderwerpen als fysieke lay-out, badge- en parkeerinformatie, procedures en beleid.

(Video) TRAVEL NURSE: THE FIRST DAY TRAVEL NURSE ASSIGNMENT EXPECT THE UNEXPECTED | NURSE CHEUNG

Vervolgens is de kans groter dat uw eenheidsoriëntatie vragen beantwoordt als "Wat doet een reizende verpleegster op een typische dag?" - in die specifieke faciliteit en in die specifieke eenheid. Meestal krijgt u een gids/preceptor toegewezen, kunt u de afdeling bezoeken en wordt u opgeleid en/of getraind in alle klinische/technische kennis, afdelingsspecifieke beleidslijnen en procedures, grafieken en rapporten, en waar u apparatuur en benodigdheden kunt vinden. Zelfs als je al een kei bent in je specialiteit,let goed opvoor al deze trainingen! Dingen kunnen enorm verschillen van de ene faciliteit tot de andere en het is cruciaal voor u om deze informatie op te nemen om uw beste werk te doen wanneer u de vloer raakt.

Je unitoriëntatie is ook typisch waar je je collega's en unitleiders zult ontmoeten - waarover gesproken ...

Interactie met nieuwe collega's

Wees vriendelijk en zelfverzekerd wanneer u het personeel van uw nieuwe faciliteit ontmoet. Elke faciliteit en elk team is anders, maar alle mensen zullen deze aanpak waarderen en het zal zorgen voor een geweldige eerste indruk.

Zoals u al weet, is roddel en mond-tot-mondreclame een realiteit in de meeste faciliteiten, en u wilt beslist dat mensen u een goed rapport geven wanneer anderen naar de nieuwe reiziger vragen! Positieve interacties met het permanent personeel in uw nieuwe faciliteit zullen uw ervaring alleen maar verbeteren, waardoor u uiteindelijk de best mogelijke patiëntenzorg kunt bieden. Goed omgaan met nieuwe collega's is niet alleen een kwestie van populariteit, het zal je helpen daar te slagen!

Nog een paar tips voor de omgang met nieuwe collega's: Praat niet over zaken als uw salaris, uren of iets anders dat jaloezie onder permanent personeel zou kunnen bevorderen. Stel ook veel vragen ter oriëntatie en daarbuiten! Dit toont een zekere mate van respect voor uw nieuwe collega's, die de faciliteit/eenheid waarschijnlijk van binnen en van buiten kennen. Bonus: nieuwsgierig zijn zal je ook helpen slagen in je opdracht. Probeer niet dingen te veranderen of te praten over de manier waarop u de dingen deed in uw oude instelling. Dit kan vijandig zijn en een slechte relatie met permanent personeel creëren. Onthoud dat je in feite een gast bent in hun "thuis", en benader de situatie met dat niveau van respect!

Zelfzorg plannen voor na je dienst

Hoe goed je ook bent voorbereid, de eerste paar dagen zullen waarschijnlijk vermoeiend zijn! Plan een beetje zelfzorg in voor na je eerste dienst of zelfs je eerste week. Je moet je aan veel tegelijk aanpassen: nieuwe stad, nieuw huis, nieuwe faciliteit, nieuwe procedures, nieuwe collega's! Het kan je uitputten, hoe goed je ook bent als verpleegster, dus plan vooruit om jezelf te trakteren op wat afhaalmaaltijden, een lekker warm bad, een yogales, een wandeling, een zoomsessie met je bestie, of wat je batterij ook oplaadt.

Je baan is al moeilijk genoeg, zelfs zonder alle aanpassingen van een nieuwe carrière in de reisgezondheidszorg en een nieuwe opdracht - maak tijd voor jezelf om burn-out te voorkomen. Dit zal u helpen om mentaal en fysiek gezond te blijven, en stelt u opnieuw in staat om de beste zorg aan uw patiënten te bieden en uw carrièredoelen te behalen.

We hopen dat deze tips voor de eerste dag van je reisverpleegkundige opdracht je helpen te begrijpen wat je kunt verwachten tijdens je eerste week als reisverpleegkundige, en dat ze nuttig zijn bij het aftrappen van dit prachtige nieuwe hoofdstuk van je carrière in de zorg! Als je vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, is je recruiter dataltijdhier om u te helpen. Aarzel nooit om contact met hen op te nemen, en vergeet niet dat het team van Medical Solutions als geheel hier is om u via ons te ondersteunen24-uurs klantenservicelijnop 1.866.633.3548. We wensen je het beste en we zijn er voor je!

Als je een aspirant-reisverpleegkundige bent, zijn we er ook voorJij!Zoek naar vacatures voor reisverpleegkundigenu,toepassenom aan de slag te gaan, of bel ons vandaag nog!

(Video) Travel Nursing - Patience is key Because THIS
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated: 01/09/2023

Views: 5391

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.